,,BOGĂȚIILE TOAMNEI”

Toamna este cel mai desăvârşit pictor care ne face cadou frunzele colorate,  fructe , legume și flori parfumate.  Toamna ne oferă o oază de linişte și bucurie. Educatoarele de la grădinita  noastră,  împreună  cu copiii  și ajutați  de părinți  și bunici  au participat cu bucurie la  proiectul : ” Bogățiile Toamnei”.

Activitățile desfășurate în cadrul acestui proiect au fost o încântare atât pentru părinți cât și pentru copii.  Părinții s-au prins în joc și ne-au ajutat  să decorăm spațiul  educațional  al grădiniței  în culorile Toamnei.

Împreună cu copiii am avut o călătorie minunată prin anotimpul toamna,  descoperind câteva din secretele, frumusețile și bogățiile ei. Am discutat despre  legumele si fructele care se culeg acum și despre modul lor de consum, păstrare si conservare pentru iarnă.

Vom continua discuția despre transformările care au loc în natură în această perioadă, despre florile specifice anotimpului toamnă după săptămâna de vacanță. Copiii au fost încântaţi de produselor alimentare , de fructele și legumele pe care le-au degustat, dar și de coloritul frunzelor și al florilor.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și implicare în decorarea cu  aranjamente de toamnă și decorațiuni specifice acestui anotimp, dar și pentru delicioasele produse aduse de copii.

 

 

Să ne bucurăm din plin de toate roadele și coloritul naturii oferit nouă de Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *