Redirectioneaza 2% din impozit pentru educatie!

Ne puteți sprijini activitatea redirecționând 2% din impozitul anual pe salariu către Asociația „Inimi de mamă”, asociație prin intermediul căreia își desfășoară activitatea Grădinița „Fericitul Ieremia” din Tomești.

Ce este formularul 230 si cum se completeaza?

Prin formularul 230 puteți să redirecționați 2% din impozitul anual către o asociație nonprofit, acesta cuprinzând date de identificare ale contribuabilului respectiv și date despre asociația nonprofit pe care contribuabilul dorește să o susțină.

Dumneavoastră trebuie să completați punctul A: DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI înscriind cu majuscule, citeț și corect datele prevăzute în formular (ADRESA – se înscrie adresa contribuabilului, COD NUMERIC PERSONAL – se înscrie codul numeric personal din cartea de identitate sau buletin).

Punctul B este completat deja cu datele Asociației „Inimi de mamă, iar la SUMA se completează de către organul fiscal care va calcula și va vira suma admisă conform legii.

Unde se depune?

Formularul se depune la administrația fiscală de care aparține contribuabilul, în două exemplare, sau la sediul Asociației „Inimi de mamă”, DN28, nr. 200, cod 707515, localitatea Tomești, județul Iași, iar noi îl vom depune la Administrația Financiară. Originalul rămâne la organul fiscal iar copia la dumneavoastră.

Pana cand se poate depune formularul 230?

Formularul tip 230 trebuie depus până la data de 01 aprilie 2017

Descărcați formularul completat cu datele Asociației „Inimi de mamă” de aici

Sr. Alina Husariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *