,,ȘCOALA ALTFEL- SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN”,26.05.2023 ,, TREI LUCRURI PE CARE COPIII DE GRĂDINIȚĂ LE POT FACE: CHELTUI,  ECONIMISI  ȘI DONA”

 

   În cadrul acestei activități copiii au adus la grădiniță diverse obiecte ( jucării, cărți, rechizite etc) Acestea au fost puse la vânzare, iar banii obținuți după acest târg vor fi folosiți pentru un scop caritabil. In felul acesta, copiii au aflat care este valoarea banilor, cum pot să economisească bani.

Vă mulțumim din suflet pentru faptul că ați fost alături de noi sprijinindu-ne în desfășurarea activităților frumoase de săptămâna aceasta ( Săptămâna Altfel).

Vă mulțumim și pentru generozitatea cu care i-ați încurajat pe cei mici să doneze din jucăriile și obiectele lor pentru a le veni în ajutor celor mai puțin norocoși.

Fie ca toate aceste frumoase activități pe care ne străduim sa le facem cât mai interesante pentru cei mici să îi ajute sa își dezvolte toate acele abilități de care au nevoie pentru a deveni oamenii capabili și responsabili de care societatea noastră are atâta nevoie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *